Je Marrokkaanse poef zelf vullen

Waarmee worden Marokkaanse leren poefen gevuld?

De Marokkaanse poefen worden vanuit Marokko leeg verzonden naar Nederland. Wil je jouw Marokkaanse poef gevuld ontvangen, direct klaar voor gebruik of om cadeau te geven? Geen probleem, wij vullen de Marokkaanse poef graag voor je! Wanneer je kiest voor de gevulde Marokkaanse poef zorgen wij ervoor dat de Marokkaanse poef gevuld met EPS-korrels bij je thuis wordt bezorgd.

In de webshop kun je ook kiezen voor de ongevulde Marokkaanse poef welke je zelf kunt vullen met vulmateriaal naar keuze. Het vullen van de Marokkaanse poef is een eenvoudige klus. Je kunt de Marokkaanse poef vullen op z’n Marokkaans, namelijk met stro, textielresten of oude kleding. Ook kun je, net zoals wij, de Marokkaanse poef vullen met schuimrubber of EPS-korrels. Beiden zijn gemakkelijk online of bij de bouwmarkt te verkrijgen. Houd er bij het vullen rekening mee dat de poef een inhoud heeft van zo’n 70 liter.

 

Succes met het vullen van jouw Marokkaanse poef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *